Kaupungin tenniskenttien ajanvaraus
Siirry ajanvarausjärjestelmään

Tapahtumakalenteri
Ei tulevia tapahtumia
Selaa kalenteria

Heinäkuu 2020
MA TI KE TO PE LA SU
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

RVS:n haastelista
Haastelistan tilanne ja haasteotteluiden säännöt

Sulkapallo
Sulkapallotoiminta

Sorvari ja Pyhäluoto nelinpeli mestaruuteen 11.8

lisätty: 11.8.2013

Sunnuntaina 11.8. miteltiin RVS:n sisäiset  nelinpelikisat. Puheenjohtaja Marko Väisänen oli viikolla paukutellut henkseleitä siihen malliin, että hän tilaa kisoihin hyvät kelit. Marko oli jälleen lupaustensa mittainen mies ja karvalakit sekä pilkkihaalarit saivat jäädä vielä odottamaan Pikkulahden Juhannuspilkkejä. Sää oli siis upea.

Harmittavasti katsomoon oli sakkeutunut liian vähän naispuolisia tenniksen ja atleettisten miesvartaloiden ystäviä, sillä niin komea läpileikkaus raahelaisia tenniskomistuksia oli kentällä nähtävillä. Liekö samaan aikaan olleet kirkonmenot vieneet potentiaalisimmat katsojat hengenravinnon pariin. Tennishän on parhaimmillaan henkien taistoa ja korkeakulttuuria.

Mukaan oli ilmoittautunut neljä paria ja arvonnan jälkeen saimme erittäin tasaiset parit. Ottelut pelattiin siten, että erä alkoi 2-2 tilanteesta ja mahdollinen kolmas erä ratkaistiin pitkällä tiebreikillä. Kisojen järjestäjä Olli Kaisto oli hehkutellut etukäteen maukkaita palkintoja ja se siivittikin pelaajat hyviin suorituksiin.

Tunnettakin oli mukana reippaasti, eikä ärräpäiltäkään vältytty, vaikka oli pyhäpäivä. Kuultiinpa erään pelaajan suusta mainittavan naisen sukupuolielin sadattelutarkoituksessa. Kyseinen pelaaja katuu rötöstään ja hänet on jo vapautettu Citymarketin aulassa olleesta häpeäpaalusta. Sunlight on myös toimittanut seuralle saippuaa vastaavien tilanteiden varalle. Saamme pestä suumme sponsorisaippualla tulevissa koitoksissa. Tiukoissa otteluissa tulee välillä sanomista verkon toiselle puolelle. Tällä kertaa verkko esti pahimpien riitatilanteiden yltymistä käsirysyksi, joten järjestäjän pelikassissa ollutta pippurisumutintakaan ei tarvinnut edes ottaa esille.

Tottapuhuen pelit sujuivat hyvässä ja urheilullisissa merkeissä. Ilolla otimme vastaan uuden pelaajan, Niko Väisäsen ilmoittautumisen. Niko pelasi miehekkäästi kokeneen serkkunsa Markon parina. Myös Vellu Sorvarin kuolemaahalveksiva ja peloton verkkopeli sai ansaittua huomiota osakseen. Muut kokeneet jermut hoitivat tonttinsa varsin tyylikkäästi ja selvästi oli nähtävissä, että nelinpeliä oli harrastettu pitkin kesää ahkerasti.

Ottelutulokset:

Marko Väisänen/Niko Väisänen – Olli Kaisto/Ari Vedenoja: 0-2 (3-6, 4-6)

Sami Pyhäluoto/Veli-Matti Sorvari – Paavo Ahola/Ilpo Sarkkinen: 2-0 (6-4, 6-2)


Olli Kaisto/Ari Vedenoja - Paavo Ahola/Ilpo Sarkkinen: 2-0 (7-5, 7-5)

Marko Väisänen/Niko Väisänen – Sami Pyhäluoto/Veli-Matti Sorvari: 0-2 (2-6, 5-7)

 

Olli Kaisto/Ari Vedenoja – Sami Pyhäluoto/Veli-Matti Sorvari: 0-2 (6-7, 5-7)

Marko Väisänen/Niko Väisänen – Paavo Ahola/Ilpo Sarkkinen: 0-2 (3-6, 2-6)

 

Loppusijoitukset:  

1.     Sami Pyhäluoto/Veli-Matti Sorvari

2.    Olli Kaisto/Ari Vedenoja

3.    Paavo Ahola/Ilpo Sarkkinen

4.    Marko Väisänen/Niko Väisänen


<< Takaisin