Kaupungin tenniskenttien ajanvaraus
Siirry ajanvarausjärjestelmään

Ulkokausi 2024 on alkanut!

Tapahtumakalenteri
Ei tulevia tapahtumia
Selaa kalenteria

Heinäkuu 2024
MA TI KE TO PE LA SU
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

RVS:n haastelista
Haastelistan tilanne ja haasteotteluiden säännöt

Sulkapallo
Sulkapallotoiminta

Kausi käynnistyi nelinpeliturnauksella

lisätty: 9.7.2018
Maanantaina 11.6. miteltiin seuran tämän kesän ensimmäiset nelinpelikisat aurinkoisilla Koivuluodon massakentillä. Kisaan oli ilmoittautunut peräti 18 peluria, joista arvottiin A -ja B -koreilla tasaväkiset parit. Jokainen pari kohtasi toisensa eli otteluita siunaantui peräti kahdeksan/pari. Pelit pelaatiin kahdeksaan voitettun geimiin. 7-7 tasatilanteessa pelattiin lyhyt tie-break

Voittajaksi selviytyi pari Mika Kananen/Mikko Smura. He voittivat kaikki ottelunsa välillä näytöstyyliin. Mikan rutiini yhdistettynä Mikon vikkelään liikkumiseen oli vastustajille myrkkyä. Kun pojat pääsivät verkolle, oli siitä “vihollisen” vaikea päästä ohi.

Hopeatilasta käytiinkin sitten tiukempi taisto. Parit Ari Vedenoja/Jarno Hiitola, Marko Väisänen/Reijo Meriläinen sekä Mauri Pisilä/Juha Huhtala päätyivät kaikki tasapisteisiin keskinäisten pelienkin mennessä ristiin. Ero jouduttiin etsimään voitettujen ja hävittyjen geimien suhteesta. Hopeaa Arille ja Jarnolle. Maukka ja Jussi pokkasivat pronssinväriset kukkamaljakot palkintokaappeihinsa. Markon ja Reijon karuna kohtalona oli jäädä ilman kotiinviemisiä.

Ilahduttavinta oli, että nuoret taiturit Paavo Pitkäaho, Rami Kuusirati ja Aku (nimi hukassa) pelasivat ennakkoluulottomasti ja kuvia kumartamatta vanhoja konkareita vastaan. Poikien otteista näkyi, että perusasioiden parissa on vietetty aikaa. Lyönnit olivat tasapainoisia ja kauniita. Eppäilen vahvasti, että ei mene kauaakaan, kun pojat juhlivat voittoa RVS:n nelurikisoissa. Hyvä pojat, että tulitte pellaamaan!!

Paavo/Rami oli viides, Veli-Matti Sorvari/Hannu Vainionpää kuudes, Paavo Ahola/Ari Koskinen seitsemäs ja Olli Kaisto/Reijo Lind kahdeksas. Kyösti Heinänen/Aku (nimi edelleen hukassa) joutuivat jättämään urakan kesken viidennen ottelun jälkeen, Akun jalan kipeydyttyä. Kilpailun arvovaltainen jury (kilpailujohtaja O.Kaisto, seuran pj. Marko Väisänen) päätti mitätöidä Köpin ja Akun pelit. Pahoittelen aikamoisen vietävästi, että olen hukannut ottelupöytäkirjat. Eppäilen, että tuuli vei ne. Siksi lopputuloksissa saattaa olla lieviä epätarkkuuksia. Neljä ensimmäistä on kuitenkin varmasti oikein ja jumbosijakin. Sijat 5-7. voivat olla toisinkin.
  • Kylläpä meitä lykästi, kun voitettiin totesivat voittajat Mika ja Mikko taiston tauottua.
Kisat menivät kohtuullisen mukavasti järjestelyjen puolesta. Seuraavissa kisoissa ei kannata tehdä kuin 2-3 ensimmäiselle kierrokselle ottelukaaviot. Sen jälkeen jokainen pari etsii vapaan kentän ja sellaisen parin, ketä vastaan ei ole vielä pelannut. Tällä käytännöllä säästetään aikaa ja vaivaa.  Kiitos kaikille osallistujille.

<< Takaisin